Design special nr.4 van Lana Grossa is binnen

De design special met mooie en warme vesten, truien, poncho’s om zelf te breien of te haken in nu binnen. Lana Grossa laat zich weer eens van zijn beste kant zien met de stijlvolle modellen in hun mooiste en warmste garens.

De kleuren die ze in de special kiezen voor dit najaar zijn vooral lichte grijstinten met wit, of juist warme rode en roze tinten. De meeste modellen vallen lekker soepel, omdat ze gebreid zijn van zachte wol op wat dikkere naalden. Je bent dus ook nog eens snel klaar met deze warme projecten. Er staan in verhouding wat weinig haakprojecten in.

Kijk hier alvast door alle modellen en kom langs in de winkel om het boek in te zien en een mooi garen uit te kiezen bij jouw favoriete breipatroon. Ook kunnen we je helpen als beginnende haakster of breister met het patroon van jouw keuze tijdens onze EHBO-uren. Iedere dinsdag en vrijdag van 14.00 – 16. 00 uur bieden we de hulp die je nodig hebt. Als je niet om de hoek woont, kun je een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Zet daarin jouw favoriete model en kleur en soort garen. Dan stellen wij een pakket voor je samen en sturen we dat naar je op.

Hieronder als beelden – Alle modellen uit de special!

Kopen in de webshop

Webshop Bij Tante Betsy Sluiten